DESPRE NOI

Suntem o echipă tânără pasionată de ceea ce face. Nu le știm pe toate, însă la ce ne pricepem facem lucruri desăvârșite. Am învățat ca să știm ceea ce facem, nu vorbim din auzite sau generalități. Suntem preocupați de detalii și eficiență. Suntem continuu preocupați de a fi mai buni, mai eficienți și mai rapizi. Suntem motivați de rezultate, ne place concurența și credem în performanță. Știm cum se face o campanie de comunicare, cum se construiește un brand, cum se desenează un logo uimitor și cum să-ți evidențiem calitățile în așa fel încât să atragi clienți și să ai rezultate măsurabile.

Experiență

În 2004 a fost prima dată când am descoperit tainele Photoshop-ului. Atunci am editat un pliant pentru tipografie offset. De atunci am învățat mult, am făcut sute de ore de practice și nenumărate proiecte - în sensul că deja le-am pierdut numărul, ele fiind totuși cuantificabile - și am căpătat experiența necesară ca să putem astăzi oferi produse competitive.

De ce noi ?

Există mai multe motive pentru care ai vrea să lucrezi cu noi, printre care:

știm să ascultăm

Ce ai de spus și apoi îți propunem soluții gândite pentru a fi eficiente afacerii pe care o deții.

Suntem creativi

îți propunem soluții viabile, poate futuriste care să te evidențieze pe piață.

Respectăm termenele

pe care le stabilim împreună în așa fel încât să ai produsul solicitat la timp.

eCHIPA

Suntem o echipă tânără, ne numim tineri, deși unii dintre noi încercăm doar să ne menținem tineri 🙂 Avem specialiști în comunicare, grafică și layout, webdesign, printing, video, audio și bineînțeles o echipă de montaj pentru proiectele care necesită instalare.

Florin Iosif
Dacian Pătcaș
David Sere
Beniamin Scrob

Cele mai
recente știri și actualizări

No posts were found for provided query parameters.